Почетна Македонија Од фирма во Гевгелија украдени пари во разни апоени со вкупна вредност од 880 илјади денари
Македонија

Од фирма во Гевгелија украдени пари во разни апоени со вкупна вредност од 880 илјади денари

24/09/2017 - 10:16 943 прегледи
Од фирма во Гевгелија украдени пари во разни апоени со вкупна вредност од 880 илјади денари