Почетна Регион Во Единствениот избирачки список во Косово над 1,8 милиони гласачи
Регион

Во Единствениот избирачки список во Косово над 1,8 милиони гласачи

23/09/2017 - 12:52 52 прегледи
Во Единствениот избирачки список во Косово над 1,8 милиони гласачи