Почетна Култура Концерт на „Херувими“ за 110-годишнината од обновата на храмот „Св. Никола“ во Крушево
Култура

Концерт на „Херувими“ за 110-годишнината од обновата на храмот „Св. Никола“ во Крушево

23/09/2017 - 09:51 17 прегледи
Концерт на „Херувими“ за 110-годишнината од обновата на храмот „Св. Никола“ во Крушево