Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: На кандидат за градоначалник му беше вперен пиштол од полицаец затоа што е од политичка опција спротивна на СДСМ
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: На кандидат за градоначалник му беше вперен пиштол од полицаец затоа што е од политичка опција спротивна на СДСМ

22/09/2017 - 19:51 3,885 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: На кандидат за градоначалник му беше вперен пиштол од полицаец затоа што е од политичка опција спротивна на СДСМ