Почетна Македонија Шеснаесет милиони евра за активни мерки за вработување до крајот на годинава
Македонија

Шеснаесет милиони евра за активни мерки за вработување до крајот на годинава

14/09/2017 - 13:20 72 прегледи
Шеснаесет милиони евра за активни мерки за вработување до крајот на годинава