Почетна Македонија Претседателот Иванов се сретна со командантот на Националната гарда на Вермонт, Стивен Креј
Македонија

Претседателот Иванов се сретна со командантот на Националната гарда на Вермонт, Стивен Креј

14/09/2017 - 13:03 19 прегледи
Претседателот Иванов се сретна со командантот на Националната гарда на Вермонт, Стивен Креј