Почетна СпортКошарка Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата
Кошарка

Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата

14/09/2017 - 13:00 50 прегледи
Тањевиќ се повлече од селекторското место на Црна Гора и објави крај на кариерата