Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Неспособната и алчна Влада на Зоран Заев ќе биде казнета на 15-ти октомври
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Неспособната и алчна Влада на Зоран Заев ќе биде казнета на 15-ти октомври

14/09/2017 - 09:33 60 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Неспособната и алчна Влада на Зоран Заев ќе биде казнета на 15-ти октомври