Почетна Свет САД: Референдумот во Каталонија е внатрешно прашање на Шпанија
Свет

САД: Референдумот во Каталонија е внатрешно прашање на Шпанија

14/09/2017 - 09:04 20 прегледи
САД: Референдумот во Каталонија е внатрешно прашање на Шпанија