Почетна Македонија Проектот за граѓанско учество на УСАИД ќе ги објави добитниците на 26 грантови
Македонија

Проектот за граѓанско учество на УСАИД ќе ги објави добитниците на 26 грантови

14/09/2017 - 08:31 65 прегледи
Проектот за граѓанско учество на УСАИД ќе ги објави добитниците на 26 грантови