Почетна Македонија Презентација на резултати од истражување за јавното мислење за полицијата
Македонија

Презентација на резултати од истражување за јавното мислење за полицијата

14/09/2017 - 08:19 46 прегледи
Презентација на резултати од истражување за јавното мислење за полицијата