Почетна Македонија Предлог законот за употреба на јазиците на пленарна седница
Македонија

Предлог законот за употреба на јазиците на пленарна седница

14/09/2017 - 08:11 29 прегледи
Предлог законот за употреба на јазиците на пленарна седница