Почетна Македонија Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери
Македонија

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

14/09/2017 - 08:13 250 прегледи
Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери