Почетна Свет Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација
Свет

Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

13/09/2017 - 20:53 51 прегледи
Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација