Почетна Свет ЕУ ќе одвои 1,2 милијарди евра помош за Италија по земјотресите
Свет

ЕУ ќе одвои 1,2 милијарди евра помош за Италија по земјотресите

13/09/2017 - 19:51 28 прегледи
ЕУ ќе одвои 1,2 милијарди евра помош за Италија по земјотресите