Почетна Актуелно Повеќе од 20 илјади луѓе евакуирани во Москва поради анонимни пријави за бомба
Актуелно

Повеќе од 20 илјади луѓе евакуирани во Москва поради анонимни пријави за бомба

13/09/2017 - 18:08 213 прегледи
Повеќе од 20 илјади луѓе евакуирани во Москва поради анонимни пријави за бомба