Почетна Македонија Соопштение од Министерството за правда за уверенијата за казнена евиденција при поднесување кандидатски листи
Македонија

Соопштение од Министерството за правда за уверенијата за казнена евиденција при поднесување кандидатски листи

13/09/2017 - 17:22 196 прегледи
Соопштение од Министерството за правда за уверенијата за казнена евиденција при поднесување кандидатски листи