Почетна Македонија Честитка од министерот Адеми до новите министри за дијаспора на Алабанија и Косово
Македонија

Честитка од министерот Адеми до новите министри за дијаспора на Алабанија и Косово

13/09/2017 - 16:36 78 прегледи
Честитка од министерот Адеми до новите министри за дијаспора на Алабанија и Косово