Почетна Македонија Средба на вицепремиерот Османи со генералниот директор за европска соработка од холандското МНР
Македонија

Средба на вицепремиерот Османи со генералниот директор за европска соработка од холандското МНР

13/09/2017 - 16:09 40 прегледи
Средба на вицепремиерот Османи со генералниот директор за европска соработка од холандското МНР