Почетна Македонија Во Долнени земјоделците пријавуваат штети од невремето во понеделникот
Македонија

Во Долнени земјоделците пријавуваат штети од невремето во понеделникот

13/09/2017 - 15:58 76 прегледи
Во Долнени земјоделците пријавуваат штети од невремето во понеделникот