Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Анѓушев се однесуваат како буџетот да е нивна приватна сметка
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Анѓушев се однесуваат како буџетот да е нивна приватна сметка

13/09/2017 - 15:44 198 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Анѓушев се однесуваат како буџетот да е нивна приватна сметка