Почетна Македонија ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори
Македонија

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

13/09/2017 - 15:09 23 прегледи
ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори