Почетна Македонија Градоначалникот на општина Ново Село ги повика граѓаните на референдум за рудниците
Македонија

Градоначалникот на општина Ново Село ги повика граѓаните на референдум за рудниците

13/09/2017 - 15:01 57 прегледи
Градоначалникот на општина Ново Село ги повика граѓаните на референдум за рудниците