Почетна Македонија Кампањата „Јас внимавам“ во септември фокусирана на „брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“
Македонија

Кампањата „Јас внимавам“ во септември фокусирана на „брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“

13/09/2017 - 15:00 113 прегледи
Кампањата „Јас внимавам“ во септември фокусирана на „брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“