Почетна Спорт Во Прилеп по 4. пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“
Спорт

Во Прилеп по 4. пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“

13/09/2017 - 14:53 17 прегледи
Во Прилеп по 4. пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“