Почетна Култура Во Крива Паланка утре почнува Меѓународниот театарски фестивал Св. Јоаким Осоговски
Култура

Во Крива Паланка утре почнува Меѓународниот театарски фестивал Св. Јоаким Осоговски

13/09/2017 - 14:30 103 прегледи
Во Крива Паланка утре почнува Меѓународниот театарски фестивал Св. Јоаким Осоговски