Почетна Економија Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите
Економија

Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

13/09/2017 - 13:31 93 прегледи
Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите