Почетна Регион Јункер: Мораме да нудиме перспективи за проширување на ЕУ кон Западен Балкан
Регион

Јункер: Мораме да нудиме перспективи за проширување на ЕУ кон Западен Балкан

13/09/2017 - 12:03 33 прегледи
Јункер: Мораме да нудиме перспективи за проширување на ЕУ кон Западен Балкан