Почетна Македонија Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја
Македонија

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

13/09/2017 - 10:40 526 прегледи
Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја