Почетна Македонија Македонски ученици освoија медали на Балканската и на Европската олимпијада по информатика
Македонија

Македонски ученици освoија медали на Балканската и на Европската олимпијада по информатика

13/09/2017 - 10:37 44 прегледи
Македонски ученици освoија медали на Балканската и на Европската олимпијада по информатика