Почетна Македонија Градинката „Бамби“ доби соларен систем, ќе штеди енергија до 65 проценти
Македонија

Градинката „Бамби“ доби соларен систем, ќе штеди енергија до 65 проценти

12/09/2017 - 14:54 78 прегледи
Градинката „Бамби“ доби соларен систем, ќе штеди енергија до 65 проценти