Почетна Македонија Младиот математичар Блаже Шуклевски во најтесен избор за медал на геометриската олимпијада
Македонија

Младиот математичар Блаже Шуклевски во најтесен избор за медал на геометриската олимпијада

12/09/2017 - 11:59 174 прегледи
Младиот математичар Блаже Шуклевски во најтесен избор за медал на геометриската олимпијада