Почетна Македонија До крајот на годината треба да заврши изградбата булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“
Македонија

До крајот на годината треба да заврши изградбата булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“

31/08/2017 - 13:57 776 прегледи
До крајот на годината треба да заврши изградбата булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“