ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски наместо да ја повтори утврдената процедура, на ДИК му доставува нецелосен список на вработени - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски наместо да ја повтори утврдената процедура, на ДИК му доставува нецелосен список на вработени
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски наместо да ја повтори утврдената процедура, на ДИК му доставува нецелосен список на вработени

13/08/2017 - 18:12 1,475 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Манчевски наместо да ја повтори утврдената процедура, на ДИК му доставува нецелосен список на вработени