МЗШВ работи со полн капацитет, министерот е на своето работно место, будно се следи состојбата со пожарите - А1он
Почетна Македонија МЗШВ работи со полн капацитет, министерот е на своето работно место, будно се следи состојбата со пожарите
Македонија

МЗШВ работи со полн капацитет, министерот е на своето работно место, будно се следи состојбата со пожарите

13/08/2017 - 17:01 111 прегледи
МЗШВ работи со полн капацитет, министерот е на своето работно место, будно се следи состојбата со пожарите