Почетна Свет Критики кон Трамп бидејќи не ги осудил десничарите кои заговараат за бела супремација
Свет

Критики кон Трамп бидејќи не ги осудил десничарите кои заговараат за бела супремација

13/08/2017 - 14:43 40 прегледи
Критики кон Трамп бидејќи не ги осудил десничарите кои заговараат за бела супремација