Почетна Македонија Министерство за здравство: Случајот со починатото девојче од слепо црево не е пријавен
Македонија

Министерство за здравство: Случајот со починатото девојче од слепо црево не е пријавен

13/08/2017 - 14:25 87 прегледи
Министерство за здравство: Случајот со починатото девојче од слепо црево не е пријавен