Почетна Економија Гелова Стојанова: За само 70 дена Тевдовски го задолжи секој македонски граѓани за нешто над 3.100 денари
Економија

Гелова Стојанова: За само 70 дена Тевдовски го задолжи секој македонски граѓани за нешто над 3.100 денари

13/08/2017 - 14:21 838 прегледи
Гелова Стојанова: За само 70 дена Тевдовски го задолжи секој македонски граѓани за нешто над 3.100 денари