Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ Неготино: Со усвојување на стратегијата бегалци се доведува во опасност безбедносната ситуација
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ Неготино: Со усвојување на стратегијата бегалци се доведува во опасност безбедносната ситуација

13/08/2017 - 14:08 40 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ Неготино: Со усвојување на стратегијата бегалци се доведува во опасност безбедносната ситуација