Почетна Македонија Ребалансот на буџетот го чека претседателот, Иванов е на одмор
Македонија

Ребалансот на буџетот го чека претседателот, Иванов е на одмор

13/08/2017 - 10:20 325 прегледи
Ребалансот на буџетот го чека претседателот, Иванов е на одмор