Почетна Македонија Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите
Македонија

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

13/08/2017 - 10:13 57 прегледи
Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите