Почетна Култура Концерт на пијано со Лилја Зиберштајн и претставата „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ вечерва на „Охридско лето“
Култура

Концерт на пијано со Лилја Зиберштајн и претставата „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ вечерва на „Охридско лето“

13/08/2017 - 10:02 51 прегледи
Концерт на пијано со Лилја Зиберштајн и претставата „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ вечерва на „Охридско лето“