Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Пожарите горат, а владата не покажува грам грижа за граѓаните
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Пожарите горат, а владата не покажува грам грижа за граѓаните

13/08/2017 - 09:09 42 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Пожарите горат, а владата не покажува грам грижа за граѓаните