Почетна Свет Џонсон: Лондон се стреми кон дипломатско решавање на кризата со Северна Кореја
Свет

Џонсон: Лондон се стреми кон дипломатско решавање на кризата со Северна Кореја

12/08/2017 - 17:59 138 прегледи
Џонсон: Лондон се стреми кон дипломатско решавање на кризата со Северна Кореја