Почетна Свет Во Гуам се делат летоци со упатства за реагирање при евентуален напад на Северна Кореја
Свет

Во Гуам се делат летоци со упатства за реагирање при евентуален напад на Северна Кореја

12/08/2017 - 13:38 116 прегледи
Во Гуам се делат летоци со упатства за реагирање при евентуален напад на Северна Кореја