Почетна СпортАвтомобилизам „Мерцедес“ подготвува нова ексклузива со значката на „Мајбах“
Автомобилизам

„Мерцедес“ подготвува нова ексклузива со значката на „Мајбах“

10/08/2017 - 09:54 193 прегледи
„Мерцедес“ подготвува нова ексклузива со значката на „Мајбах“