„ЛГ В30“ уред за љубителите на аудио и видео опрема

„ЛГ В30“ уред за љубителите на аудио и видео опрема

Серијата В на ЛГ од секогаш означувала уреди кои се наменети за љубителите на мултимедијалните уреди.

В10 има двоен објектив, мануелен видео мод и 32-битен хај-фај ДАЦ, додека В20 нуди 32-битен хај-фај Квад ДАЦ, хај-фај рекоредер на видеа и широкоаголни камери од предната и задната страна.

Новиот В30 меѓутоа ќе биде прв смартфон со камера со отвор на блендата од ф/1,6 која ќе има „сине видео“ и „лајв зум“ ефект. Исто така, дополнителните ДСЛ поволности ќе се најдат во форма на опциите ЛГ Лог и Графи.

В30 треба да ја продолжи традицијата на одличен уред за љубителите на аудио уреди, а според некои сознанија ќе поседува хај-фај дигитал филетр стриминг, како и хај-фај рекордер со РАМ или ресивер во форма на микрофон.

Уредот ќе биде фокусиран на пружање на што подобро искуство при разговори по пат на видео, како и кристално јасен звук и слика во тек на репродукција на содржините на ОЛЕД дисплејот.

Поврзани вести

Порше не сака да оди на суд, на клиентите им купув... Во еден од најнеобичните вонсудски договори, Порше се обврза на сопствениците на одредени модели на оваа марка во САД да им исплати пари за купување н...
Кинезите од саемот во Франкфурт тргнуваат во поход... Кинескиот автомобилски бренд „Чери“ (Chery) сака да го освои Стариот континент, а првиот нов модел за европскиот пазар ќе го претстави веќе во септемв...
Фејсбук додава нова опција за да ги поттикне корис... Фејсбук ова лето почна да тестира неколку нови опции за камерата, а најинтересна е можноста за снимање на GIF-ови. Фејсбук се одлучи на корисниците да...
Европската унија почнува да развива европски супер... Европската комисија веќе подолго време размислува за изградба на супер компјутер на подрајчето на ЕУ, кој би служел на земјите членки и би овозможил н...
Изум кој го унапредил возењето: 90 години на серво... Без никакви дилеми, системот за сопирање е прв и најважен дел од безбедносните компоненти на возилата, но пред еден век автомобилските сопирачки со ма...
Хај-тек славини за бањи Еден од најефективните начини да ја модернизирате својата бања е вградување на хај-тек елементи. Кога се во прашање хај-тек уредите за бањи, со де...