Почетна СпортАвтомобилизам Повеќе од 60 илјади луѓе ги откажале нарачките за „Тесла Модел 3“
Автомобилизам

Повеќе од 60 илјади луѓе ги откажале нарачките за „Тесла Модел 3“

07/08/2017 - 09:09 643 прегледи
Повеќе од 60 илјади луѓе ги откажале нарачките за „Тесла Модел 3“