Почетна Македонија Клубот на пратенички го осуди нееднаквиот третман на жените маратонки во Охрид
Македонија

Клубот на пратенички го осуди нееднаквиот третман на жените маратонки во Охрид

01/08/2017 - 15:24 52 прегледи
Клубот на пратенички го осуди нееднаквиот третман на жените маратонки во Охрид