Почетна Вести Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци
Вести

Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци

17/07/2017 - 20:36 54 прегледи
Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци